Sustainable Warehouse Conversion modern-kitchen
Save25Ask a QuestionPrint

Sustainable Warehouse Conversion Modern Kitchen, Atlanta

Two adjacent warehouse units in a circa 1915 building, listed on the National Register of Historic Places, were combined into a single modern live/work space. Careful consideration was paid to honoring and preserving original elements like exposed brick walls, timber beams and columns, hardwood and concrete floors and plaster walls.
URL
http://www.cgcreativeinteriors.com
Inspiration for a large modern l-shaped light wood floor and brown floor eat-in kitchen remodel in Atlanta with flat-panel cabinets, red cabinets, wood countertops, an undermount sink, stainless steel appliances and beige countertops — Houzz

Browse over 18 million home design photos on Houzz