The Jewel Box (Back Bay Residence)Traditional Living Room, Boston

Living Room :
Photography by Eric Roth
Interior Design by Lewis Interiors

Every square inch of space was utilized to create a flexible, multi-purpose living space. Custom-painted grilles conceal audio/visual equipment and additional storage. The table below the tv pulls out to become an intimate cafe table/workspace.

Every square inch of space was utilized to create a flexible, multi-purpose living space. Custom-painted grilles conceal audio/visual equipment and additional storage. The table below the tv pulls out to become an intimate cafe table/workspace.

Inspiration for a small timeless open concept dark wood floor living room remodel in Boston with a wall-mounted tv and gray walls —  Houzz
Related Photo Topics
Related Professionals in Boston
This photo has 6 questions
annlandy wrote:Jun 10, 2016
finerisha wrote:Aug 30, 2013
Mohsen wrote:May 29, 2017
  • PRO
    Adams + Beasley Associates

    Sorry we do not! In the project folder there are a few closer images of it. The table folds into itself using stacking hardware. You can find more information about the hardware here:

Michelle Gibellino wrote:Feb 5, 2016
  • PRO
    Adams + Beasley Associates

    I'm sorry, we don't have access to that info. You could try calling Lewis Interiors in downtown Boston to see if they might know, although this was a few years ago.

kitandkaboodle wrote:Nov 17, 2015
  • PRO
    Adams + Beasley Associates

    Hi,

    We can't speak to the furniture, as that was picked by the interior designers. However, we believe they are standard sizes, and the room is no larger than 10' x 12'.

mrcb2015 wrote:Aug 23, 2015
  • PRO
    Adams + Beasley Associates

    I'm sorry, but this was the homeowner's property, we don't have that information at hand.
    Thank you for your interest!

What Houzz contributors are saying:

becky
Becky Harris added this to Double Take: Disappearing Table Gives 1 Room 3 UsesMay 11, 2017

Nearby armchairs and two ottomans normally tucked under the TV can pull up to the table with ease. “This seats four very comfortably, and we have squeezed in six people here,” Brostowski says. To make her mother feel at home, they used her belongings from her house, reupholstering many pieces and trimming a beloved rug to fit the space. The dining chairs are from her mother’s very first dining room, and she has kept them ever since. “I’ve been eating dinner on these chairs my whole life,” Brostowski says. Library lights along the top of the built-ins provide plenty of illumination for working and can be dimmed to change the mood for dinner. “I call this kind of design work a Rubik’s Cube exercise,” Brostowski says. “You have to change it completely, but the challenge is to stay within the box.” Library lights: Besselink & JonesMoreWatch an Entryway Bar Transform Into a Table for TwoIt Can Work: Sit-Down Dining Solutions for Small Spaces

What Houzzers are commenting on:

allyson3
allyson3 added this to LC condoJul 21, 2019

facing sofas and swivel recliner

webuser_78613048
nijah crowder added this to webuser_78613048's ideasApr 6, 2019

split complementary green has split complementary to Red-violet and red-orange on the color wheel

Photos in The Jewel Box

Similar Ideas
The Jewel Box (Back Bay Residence)
The Jewel Box (Back Bay Residence)
The Jewel Box (Back Bay Residence)
Cozy Pastel Kitchenette
The Jewel Box (Back Bay Residence)
Traditional Living Room
Old Town Pasadena Cozy Condo
Kids Play Area
Living Rooms with Similar Colors
COLLAROY 06
Alps Villa
Hastings Residence
Bixby Hill
Asymmetrical Overhaul
Gorgeous Living Room with Bold Artwork
Vivienda Gernika
Stinson Beach Residence

Need help with an existing Houzz order? Call 1-800-368-4268