Inspiration for a large transitional drought-tolerant and partial sun backyard stone retaining wall landscape in Montreal for summer.

Voyage dans la cour / Travelling spaces

Transitional Landscape, Montreal

A combination of natural stone and different paving patterns define separate spaces and create different ambiance yet the ensemble is harmonious, thus the title: Travelling spaces. Serenity is the keyword here. The challenge was immense considering the natural steep slopes and the small space available to carry the beautiful boulders. But the owners expectations were met with brio and they now enjoy their outdoor living for the first time in years.
Inspiration for a large transitional drought-tolerant and partial sun backyard stone retaining wall landscape in Montreal for summer. - Houzz

This photo has no questions

Have a question about this photo? Ask our community.
What Houzzers are commenting on
cazeeo added this to cazeeo's IdeasJuly 9, 2019

Simple slope garden alt terraced