West Vancouver, 1960's Lewis Post & Beam House RenovationMidcentury Family Room, Vancouver

Family room in new basement with built-in storage and entertainment area with fir counter and shelves, polished concrete floor with radiant heating . Fir & obscure bypass door leads to the office/guest room

Mid-sized midcentury modern open concept concrete floor family room photo in Vancouver with white walls, a media wall and no fireplace —  Houzz
Related Photo Topics
Related Professionals in Vancouver
This photo has no questions
Similar Ideas
Dallas, TX: Brian and Katherine
50s style in Henley
Classic Lounge Chair & Ottoman Black by Manhattan Home Design
Shadydale House
Midtown Detroit Lofts- 55 West Canfield
Living Room
Vancouver Residence
tappeti moderni
Family Rooms with Similar Colors
N. Andover, MA
Bubbling Well
自然の中に暮らしているような心地よい家
travail de photographie
Jindal Residence
My Houzz: Character and Music Fill a Renovated Texas Farmhouse
Exquisite Estate in Ross, California
Casablanca Sien

Need help with an existing Houzz order? Call 1-800-368-4268