West Vancouver, Montiverdi Estates, Residential RenovationContemporary Family Room, Vancouver

Another view of the family room after renovation, the fireplace hearth was built out further to make a window seat and tiled in Solus concrete tiles. The mirrors were removed to be replaced by a custom millwork media wall , the TV is on an arm which is concealed behind the sliding shoji panels, the electronics are concealed by the far left cabinet , the shelving has concealed puck lights to light up the art objects, The modular seating, round coffee table on wheels are from Ligne Roset.and the leather ottoman is from Morocco

Example of a mid-sized trendy enclosed bamboo floor and beige floor family room design in Vancouver with white walls, a standard fireplace, a stone fireplace and a media wall —  Houzz
Related Photo Topics
Related Professionals in Vancouver
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

kameyo1997
kameyo1997 added this to Den Entertainment/Focal-pointSep 14, 2018

Shoji-style doors on display/storage unit.

patandjames
patandjames added this to living roomJan 16, 2018

12" bench beside door; make sure enough space to put shoes on top of jutted foam

Similar Ideas
West Vancouver, Montiverdi Estates, Residential Renovation
Montiverdi Estates, West Vancouver- Residential Renovation
Modern Steel Fireplace - 3 Steps
Reston Contemporary Lakefront Home
Danville Residence V
Emerald Isle Vacation Home
Fingston
Oak Bay Residence

Need help with an existing Houzz order? Call 1-800-368-4268