Bjurfors Skåne
Välkommen till Bjurfors mäklare i Skåne!

På Bjurfors vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Förutom att vi har skickliga mäklare, rätt samarbetspartners, mycket god lokalkännedom och vårt köparregister Boagenten, så arbetar vi dessutom efter Bjurforsmetoden, en affärsprocess som kvalitetssäkrar din bostadsaffär.

När du väljer att sälja din bostad via oss på Bjurfors får du all den hjälp och kunskap du behöver för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Oavsett om du är redo att sälja nu eller i framtiden så kommer vi gärna hem till dig för att göra en värdering av din nuvarande bostad. Det här helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Areas Served
Skåne län
Location: Hallenborgs gata 1
211 19
Malmö
Sweden
Professional Information:
För ännu mer inspiration följ oss på Instagram @bjurfors_skane. Inredningstips och inspiration från verkliga hem.
Commented: Height of the oven Hi, Unfortunately I dont´t know the mesurment.
in Photo Questions  
Commented: counter top Hi, the counter top is made of marble. Best regards Ellen/ Bjurfors
in Photo Questions  
Commented: The tags on this photo say vinyl floors, what are they? Hi aray9, it´s correct that it´s not vinyl floors but real wood. The floor has been treated with white-washe. Hope that can help you. Best regards Ellen/Bjurfors
in Photo Questions  
Commented: Vilken fantastik karta/tavla. Vart kan man köpa den? Hej, kartan är köpt second hand så jag vågar inte säga var den kommer från.
in Photo Questions  
Bjurfors Skåne uploaded 13 photos to: Skvadronsgatan 11