Salma Bygg, Ström & Måleri AB
Salma Bygg

Vi kan hjälpa dig med mycket – från totalrenoveringar och nybyggen till mindre projekt som renovering av kök och badrum eller att byta fönster. Vi är ritar och tillverkar platsbyggda garderob och kök unikt för varje kund. Vi är skickliga på att hitta lösningar på problem och att hjälpa våra kunder förverkliga sina idéer.

De arbeten vi utför följer alltid nödvändiga regler och riktlinjer. Våra hantverkare är yrkesspecialister med stor erfarenhet. Vi arbetar genomgående med moderna verktyg och maskiner som är tidseffektiva och säkra. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och att använda rätt material och rätt konstruktioner på rätt ställen.

Services Provided
Badrumsrenovering, Bergsborrning, Betonggolv, Betongreparation, Brandsäkring, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggnadsteknik, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Energieffektiva bostäder, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Husbesiktning, Installation av dusch, Installation av fönsterkarm, Installation av solpaneler, Installation av takfönster, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av modulhem, Konstruktion av små hus, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga tak, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Markförberedelse, Montering av skjutdörrar, Montering av trappor, Monteringsfärdiga hus, Murverk, Nybyggnation, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggda skåp, Reparation av trädäck, Rivning, Tillbyggnad för modulhem, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet, Platsbyggda garderob, Platsbyggda kök

Areas Served
Stockholms län

Certifications and Awards
Vi kan erbjuda både hantverkare med allmän ID06-kompetens och hantverkare med särskild specialistkompetens – till exempel elektriker, VVS-tekniker, BKR, HETA arbeten och Säker vatten.
Location: 127 30
Skärholmen
Sweden
Professional Information:
Salma Bygg är ett mångsidigt byggbolag med bred kompetens och stor erfarenhet. Vi hjälper både privatkunder och företag. I alla arbeten vi gör finns det två gemensamma nämnare – vi strävar efter att leverera hög kvalitet och att du som kund ska känna trygghet under arbetets gång.
Det spelar ingen roll om det är större eller mindre projekt. Vi vet att för våra kunder är varje uppdrag det viktigaste, och vi tar oss an varje uppdrag med stolthet i vårt hantverkskunnande och en ansvarskänsla för det jobb vi ska göra. Vi går inte hem förrän det är klart. Vi går inte hem förrän du är nöjd.

Bra att veta om Salma Bygg:
Vi har hög kreditvärdighet
Vi har serviceavtal på maskiner och verktyg
Vi har entreprenörsförsäkring och ansvarsförsäkring
Vi har särskilda behörigheter, till exempel HETA arbeten, BKR och Säker vattenanslutning.
Vi är experter inom platsbyggda garderob och platsbyggda kök.