Sommarnöjen
1 Review
Sommarnöjen skapar tidlösa hus för stadsbor som tycker om livet på landet. Med skandinavisk arkitektur, naturmaterial och fasta priser. Vi samarbetar med utvalda arkitektkontor som står för samtida arkitektur och har gedigen kunskap om funktion och nordiska klimatförhållanden.

Vi kan ta ansvar för hela processen med planering, bygglov, arkitektur, byggnation och inredning. Vi är inte bara arkitekter, även bygglovsjurister, hantverkare, inredare, och vad det nu krävs för just ditt hus. Vi hjälper dig att välja rätt utifrån projekt, budget och personlighet.

Ett lantställe får sin beskärda del av väder och vind. Därför bygger vi våra hus rejält och tar i ordentligt med materialval, dimensioner och installationer. Ett sommarnöje att förvara i generationer. Gemensamt för våra hus är kontakten med naturen, gedigna glaspartier och integrerade altaner. Våra interiörer är lågmälda och har hållbara lösningar. Vi bygger hus för dig men också för framtida ägare. Våra hus åldras med värdighet.

Areas Served
Hela Sverige
Contact: Tomas Tjajkovski
Location: 113 31
Stockholm
Sweden
Commented: Vem har ritat villan? Hej Louise, det är vi på Sommarnöjen som tagit fram huset och även byggt det.
in Photo Questions  
Commented: (AVSLUTAD) LUCKA 1: Vinn en matta från Layered (värd 10 000 kr) Våra stilrena miljövänliga sommarhus i massiva naturmaterial i all sin enkelhet behöver en matta för den rätta personliga touchen och för att skapa ett drömhem av ett drömhus.
in Design Dilemma  
Commented: Love the light colored wood floors? What is species/stain? Hello Susan, the floor is massive wood pine.
in Photo Questions  
Commented: Vilken trend är du trött på? Håller med
in Design Dilemma