Shop ProductsProducts
Black Friday Sale Sale
Shop Promo Banner
0
Your shopping cart is empty.
Join as a Pro
Houzz Pro: One simple solution for contractors and design pros
Join as a Pro
Houzz Logo Print
Jeroen de Nijs bni's profile photo

Jeroen de Nijs bni

Interior Designers & Decorators

About Us

Ik ben interieurarchitect en werk aan gevarieerde opdrachten op het gebied van interieur, architectuur en meubilair. Dit doe ik sinds 2000 zelfstandig en in verband met de vele op- drachten heb ik Mark (architect) en Koen (interieurarchitect) bij mijn bedrijf betrokken. Ik ben opgegroeid in een bouwfamilie en door deze technische achtergrond ben ik in staat pragmatisch te denken. Flexibiliteit en denken in oplossingen is mijn kracht. Door ons ruim- telijk inzicht en creatieve ideeën onderscheiden wij ons van de anderen. Wij staan in dienst van de opdrachtgever, dit houdt in dat haar identiteit afleesbaar is in het eindresultaat. Dit vereist een nauwe samenwerking met de klant. De wensen van de opdrachtgever vertalen wij in ruimte, vorm, materialen en kleur. Met onze ervaring kunnen wij u adviseren en begeleiden in het hele traject, van schets tot oplevering. Wij maken als het ware een maatpak voor u. Ons werk is door deze werkwijze niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Wij volgen geen bepaalde stijl. Wij zijn nuchter, we houden van ruimtelijkheid, natuurlijke materialen, helde- re details en duurzame oplossingen. Dat is ons handschrift.

Services Provided

Custom Furniture, Interior design

Areas Served

Abcoude, Amstelhoek, Amstelveen, Amsterdam, Bijlmer, Duivendrecht, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Purmerland, Slotervaart, Spaarnwoude, Vinkeveen, Weesp

Awards

* Award for best graduation-project at Royal Academy of Arts, rewarded by city-council The Hague (Stroom) * Public-award for best furniture at exhibition in Groningen* Awarded the ‘façade prize’ by the municipality of Alkmaar, 1st prize in the category New buildings.

Back to Navigation

19 Projects

Example of a beach style pool design in Amsterdam
7

Tropical garden

Back to Navigation

Business Details

Business Name

Jeroen de Nijs bni

Phone Number

+31 6 12393765

Address

Knollendamstraat 4hs
1013 TN  Amsterdam, Netherlands

Followers

Back to Navigation

Credentials

Back to Navigation

Reviews

You could be the first review for Jeroen de Nijs bni
Select your rating
Back to Navigation

2 Ideabooks

Contact Jeroen de Nijs bni