Neslihan Pekcan/Pebbledesign
26 Reviews

PebbleKids_Connected Box_Istanbul / Turkey

When we lose popularity in the most favored toy kind boxes are connected with each other, which was designed on the basis of the idea. A boy 7 years of age in accordance with this concept, but one that needs much fun colors by using the was aimed to continue the imagination who is just at the age of first class. The colorful furnitures and accessories were designed according to a child’s joy. We tried to have a livable room by creating different zones for sleeping, playing and studying facilities.
The main lines the walls and furniture are designed in white, yellow, red, blue, green, and very few in the black boxes that everything was based on using. A different model in mind, and the room small bunk beds, high ceilings on the basis of unashamed, bed unit was placed up. Under the bed of closet and in a certain angle of cedar come complete with the following design. The white wall of the bed, "Wall sticker" stickers were used on a specially designed and appropriate concept. Cedar staircase leading up to the bed and closet are thought to longitudinally on the design for the game boxes, different levels are for the kid to play with a certain thought in the field.
Square, rectangular forms and colors of the furniture and BOXES round soluble form were used. As a background, white on the color box forms completed by interleaving. Remaining at the bottom of the wall between the bed and a closet in the blackboard was covered with cedar. Bedroom unit across the desk and drawers, placed in parallel with same angle and thus concluded the acquisition of place. A custom made carpet is designed to finalize the concept design.
Country: Turkey
PebbleKids_Connected Box
659 Saves | 1 Question
The child room is designed for a 7 year old boy, who is just at the age of first class. We used Lego as the main theme in order to create a space that combines his fantasy world and the necessities of his new school life. The colorful furnitures and accessories were designed according to a child’s joy. We tried to have a livable room by creating different zones for sleeping, pl...More
EmbedQuestion
PebbleKids_Connected Box
143 Saves | 1 Question
EmbedQuestion
PebbleKids_Connected Box
4,342 Saves | 5 Questions
EmbedQuestion
PebbleKids_Connected Box
136 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
PebbleKids_Connected Box
959 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion