Kikuchi + Kankel Design Group
18 Reviews

Van Buren

The complete site renovation of this property maximized use of the yard for both daily and entertainment purposes. The architectural style of new site elements were designed with respect for the existing main house. The resultant yard is
now an exterior expansion of the homeowner's living needs.
Country: United States
Van Buren
4,252 Saves | 6 Questions
The spacious entertainment "pavilion" features a gas burning fireplace, outdoor movie theatre, low energy LED lighting, a translucent ridge skylight with finishes and detailing to match the existing home. Ali Atri Photography
EmbedQuestion
Van Buren
382 Saves | 2 Questions
The entire pavillion is lit with minimal energy usage. All light fixures are LED based, including the custom designed column "grid panels".
EmbedQuestion
Van Buren
117 Saves | 0 Questions
Semi circular steps provide a graceful transition from the house to the upper yard. Sweeping lines provide an inviting circulation path
EmbedQuestion
Van Buren
76 Saves | 0 Questions
A weather protected kid's game area was constructed off the rear of an existing garage. Natural lighting is maximized by the use of a translucent skylight, windows and open walls.
EmbedQuestion
Van Buren
53 Saves | 0 Questions
Ali Atri Photography
EmbedQuestion
Van Buren
62 Saves | 0 Questions
Ali Atri Photography
EmbedQuestion
Van Buren
34 Saves | 0 Questions
Ali Atri Photography
EmbedQuestion
Van Buren
95 Saves | 0 Questions
Ali Atri Photography
EmbedQuestion