New England Sunrooms & Conservatories, Inc.
7 Reviews

Created Connection to backyard along with improved traffic flow of house.

This back yard Oasis was the less expensive alternative to the vacation home and now they use this Vinyl 12’ x 18’ Four Seasons Sunroom with Conserva-Glass everyday… year round.

The design challenge was to improve the traffic flow and connection to the backyard. This happy family now has a private separate living space and a larger feeling open plan for entertaining just by closing or opening the elegant wood French doors that were installed in place of the dining room windows. The house now feels brighter larger and a part of the outdoors all while staying cool in the summer and cozy in the winter. This couple found the perfect compromise on a room thatwas just the right size for reading, napping, TV watching and being together.
Project Year: 2015
Project Cost: $50,001 - $75,000
Country: United States
Zip Code: 01770
Created Connection to backyard along with improved traffic flow of house.
10 Saves | 0 Questions
Interior of Four Seasons Sunroom Slanted Sun & Stars shows how the room was used to create a connection to the back yard oasis. The grids on the sunroom transom windows were used to help blend the sunroom with the large window from the outside. Sliding windows were used to open allow great air flow into the house. Ceiling fan not only helps aid the Mitsubishi a/c and heating ...More
EmbedQuestion
Created Connection to backyard along with improved traffic flow of house.
9 Saves | 0 Questions
Exterior of Four Seasons Sunroom Slanted Sun & Stars shows how the room was used to create a connection to the back yard oasis. The grids on the sunroom transom windows were used to help blend the sunroom with the large window from the outside.
EmbedQuestion
Created Connection to backyard along with improved traffic flow of house.
12 Saves | 0 Questions
Interior of Four Seasons Sunroom Slanted Sun & Stars shows how the room was used to create a connection to the back yard oasis. The grids on the sunroom transom windows were used to help blend the sunroom with the large window from the outside. Sliding windows were used to open allow great air flow into the house. Ceiling fan not only helps aid the Mitsubishi a/c and heating ...More
EmbedQuestion
Created Connection to backyard along with improved traffic flow of house.
2 Saves | 0 Questions
Interior of Four Seasons Sunroom shows the grids on the transom windows; room decorated to feel warm and bright even on a rainy day by using warm beige paint walls, light wood flooring and creamy furniture colors. This rooms makes the house feel as though it is open to the private backyard.
EmbedQuestion