Nicholas Design Collaborative
17 Reviews

Former Family Room, New Kitchen

Client and Interior Designer Allison Baskes always liked the size, connection to the back yard, and natural light in the family room of the house that we designed for her family several years ago, so 10 years later, she decided to switch the kitchen into that space.The result is an expanded kitchen that has become a bright new activity center of the house.
Country: United States
Others who worked on this project: FRICANO CONSTRUCTION CO
Former Family Room, New Kitchen
2 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Allison's Kitchen - The old switcheroo
207 Saves | 2 Questions
Calcutta gold tiles, walnut shelves and cabinetry, a white farm sink and a raw steel and glass sliding panel system make for a layered look in the new kitchen. Photography - Eric Hausman
EmbedQuestion
Allison's Kitchen - The old switcheroo
235 Saves | 2 Questions
Kitchen island and engaged teak topped and steel legged kitchen table distinguish prep and eating areas Photography - Eric Hausman
EmbedQuestion
Allison's Kitchen - The old switcheroo
218 Saves | 0 Questions
Custom built raw range hood matches sliding panels and pendant light to anchor the kitchen. Photography - Eric Hausman
EmbedQuestion
Allison's Kitchen - The old switcheroo
108 Saves | 0 Questions
built in desk and storage cabinets activate the wall opposite the kitchen working area Photography - Eric Hausman
EmbedQuestion
Allison's Kitchen - The old switcheroo
476 Saves | 2 Questions
Pantry wall opposite cooking area screens mudroom beyond Photography - Eric Hausman
EmbedQuestion
Allison's Kitchen - The old switcheroo
8,476 Saves | 6 Questions
New family (to the right) in the old kitchen space and Dining Room with sliding wood and glass doors lead to kitchen beyond. Photography - Eric Hausman
EmbedQuestion