Scott Becker | Architect
7 Reviews

Campbell Run

A ground-up remodel of the clubhouse and unit interiors for a large apartment community in Woodinville, WA. The clubhouse design is inspired by Northwest Style, vaulted lodge interiors, and vernacular barn and greenhouse architecture. The concept is based on a new double-height central space, which uses a grand fireplace to divide the entry hall from a more intimate, sun-filled 'Internet Cafe.' This flexible space also connects the leasing area to a new indoor-outdoor exercise/yoga studio and garden patio.
Project Year: 2013
Project Cost: $500,001 - $750,000
Country: United States
Zip Code: 98072
Campbell Run
0 Saves | 0 Questions
Main entry pergola: Sozinho Imagery
EmbedQuestion
Campbell Run
2 Saves | 0 Questions
Perspective view of entry facade: Sozinho Imagery
EmbedQuestion
Campbell Run
1 Save | 0 Questions
Leasing Office graphic wall: Sozinho Imagery
EmbedQuestion
Campbell Run
1 Save | 0 Questions
Great Hall: Sozinho Imagery
EmbedQuestion
Campbell Run
2 Saves | 0 Questions
Internet Cafe, showing bar alcove: Sozinho Imagery
EmbedQuestion
Campbell Run
1 Save | 0 Questions
Exercise Studio & Garden Patio: Sozinho Imagery
EmbedQuestion