Jacobs Grant Design ltd
49 Reviews

Historic German Village Residence

This beautiful home lacked a visual foundation and a level front yard space. The architectural renovations completed, including a full rear porch, inspired the new design for the property.
Country: United States
Historic German Village Residence
6 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Historic German Village Residence - Jacobs Grant Design ltd
70 Saves | 0 Questions
Bernstein Photography. This beauty sat atop a dull, grassy slope until this elegant and simple brick wall gave it a strong foundation.
EmbedQuestion
Before Photo
Historic German Village Residence
9 Saves | 0 Questions
A beautiful lady without a solid-looking foundation.
EmbedQuestion
Historic German Village Residence
41 Saves | 0 Questions
This brick wall brings the foundation of the brick home out towards the sidewalk to create a new front yard.
EmbedQuestion
Historic German Village Residence
15 Saves | 0 Questions
A classic stone walkway welcomes visitors.
EmbedQuestion
Historic German Village Residence
19 Saves | 0 Questions
Bernstein Photography. This custom iron gate leads the visitor up the original limestone steps.
EmbedQuestion
Historic German Village Residence
36 Saves | 0 Questions
These elegant custom-designed limestone steps and cheek walls usher visitors to the front porch of this elegant Victorian.
EmbedQuestion
Historic German Village Residence
4 Saves | 0 Questions
This design for the stone cheek walls that flank the stone front porch steps, are custom designed, to echo other historical features in the neighborhood.
EmbedQuestion
Historic German Village Residence
5 Saves | 0 Questions
The simplicity of vinca ground cover is teamed only with boxwood and seasonal planter pots in this landscape.
EmbedQuestion
Historic German Village Residence
12 Saves | 0 Questions
The effect of the row of dogwood trees along the property line serves to soften views between the two front porches of neighboring homes, but also allows views from both porches to the ground-level landscaping, thus enlarging the sense of spaciousness of both small yards.
EmbedQuestion