Architect Advice Reports pty.ltd
1 Review

Black Rock - alteration

Space opened from a labyrinth of rooms
Country: Australia
Black Rock alteration
1 Save | 0 Questions
Main interior view of finished open interior where a labyrinth of internal walls were opened and central stair relocated to allow secluded upper areas and a fully open ground floor family plan.
EmbedQuestion
Black Rock - alteration
1 Save | 0 Questions
A special bathing area next to ground living provides an escape and a quiet place to enjoy time
EmbedQuestion
Black Rock - alteration
0 Saves | 0 Questions
The main view through the centre of house connecting from kitchen to rear garden, with central walls and stair altered to connect the ground floor of home to suit a connected family
EmbedQuestion
Black Rock - alteration
0 Saves | 0 Questions
A tired old entry refreshed with basic finish a splash of color and feature funiture
EmbedQuestion
Black Rock - alteration
0 Saves | 0 Questions
A tired ensuite and wardrobe, renewed with new fittings and finish
EmbedQuestion
Black Rock - alteration
0 Saves | 0 Questions
Before and after image of main living area shoing how it was and how it became with stair relocated to form an open ground floor plan for the family.
EmbedQuestion