Walters Design Studio|Architecture
4 Reviews

Lakeview House

This second floor addition provides space for bedrooms, bath, laundry and master suite, and views of the lake to the front and south side of the house. Former bedroom spaces on the first floor were opened up for a new entry and stair hall and extended living room. Generous windows with wide, flat trim, angle brackets at the wide eaves, the front entry roof, and the natural fir doors add interest to the straightforward shape of the house.
Project Year: 2016
Lakeview House
0 Saves | 0 Questions
Ann M. Walters
EmbedQuestion
Lakeview House
0 Saves | 0 Questions
Ann M. Walters
EmbedQuestion
Lakeview House
0 Saves | 0 Questions
Ann M. Walters
EmbedQuestion
Lakeview House
0 Saves | 0 Questions
Ann M. Walters
EmbedQuestion
Lakeview House
0 Saves | 0 Questions
Ann M. Walters
EmbedQuestion