Wilco Bos: Design + Remodels
20 Reviews

Littleton Facelift

The home in Governor's Ranch needed an update in their family room. It space that didn't receive a lot of sunlight, so bright white built ins became the focus. The storage situation for the cable box was addressed by building a custom cabinet underneath the TV with 3 sliding doors, providing easy access.
Country: United States
Littleton Facelift
3 Saves | 0 Questions
The family room got a lot brighter by painting the built ins. The cabinets also became more organized by building a custom sliding door in front of the cable box. Wilco Bos, LLC
EmbedQuestion
Littleton Facelift
2 Saves | 0 Questions
The family room went through a face lift. We built a custom shelf underneath the TV that would keep the cable box and dvd player. Wilco Bos, LLC
EmbedQuestion
Littleton Facelift
1 Save | 0 Questions
A custom mantle was built out of reclaimed wood. Beams were stained in a dark stain to give the room a more updated feeling. Wilco Bos, LLC
EmbedQuestion
Littleton Facelift
0 Saves | 0 Questions
Wilco Bos, LLC
EmbedQuestion
Littleton Facelift
2 Saves | 0 Questions
Wilco Bos, LLC
EmbedQuestion
Littleton Facelift
1 Save | 0 Questions
Wilco Bos, LLC
EmbedQuestion