Studio G+S Architects
22 Reviews

Eureka Valley Whole House Renovation

Whole house renovation of an 1920s era San Francisco home. The existing building had been illegally converted into multiple units. All period detail was removed from the interiors. We reconfigured the interior spaces, added traditional trims, designed s new centrally-lit staircase, and developed the basement into a family room,
Country: United States
Eureka Valley
4 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Eureka Valley
14 Saves | 0 Questions
Entry view of the staircase
EmbedQuestion
Eureka Valley
9 Saves | 0 Questions
Top of the stair with pyramid-shaped skylight
EmbedQuestion
Eureka Valley
3 Saves | 0 Questions
Looking down three floors
EmbedQuestion
Eureka Valley
8 Saves | 0 Questions
Family Room was once a basement
EmbedQuestion
Eureka Valley
93 Saves | 1 Question
Open Kitchen plan connects to the rear yard
EmbedQuestion
Eureka Valley
3 Saves | 0 Questions
Dining room with a view to the new central stair
EmbedQuestion
Eureka Valley
59 Saves | 0 Questions
A new corner fireplace was added as a focal point of the living room
EmbedQuestion
Eureka Valley
2 Saves | 0 Questions
A new corner fireplace was added as a focal point of the living room
EmbedQuestion
Eureka Valley
8 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Eureka Valley
22 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Eureka Valley
13 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Eureka Valley
22 Saves | 1 Question
EmbedQuestion
Eureka Valley
15 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Eureka Valley
8 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Eureka Valley
5 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Eureka Valley
27 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion