Growsgreen Landscape Design
17 Reviews

Dolores Park Garden

This garden was a parking lot! We redesigned it to be a respite for the family who lives here. It has a nice modern clean deck, lush plantings for privacy from the neighbors and drought tolerant. The modern concrete pavers organize the space and act as both path and patio, and also leave less room for weeds.
Country: United States
Zip Code: 94110
Dolores Park Garden
12 Saves | 1 Question
Dolores Garden by Growsgreen Landscape Design
EmbedQuestion
Dolores Park Garden
3 Saves | 0 Questions
Dolores Garden by Growsgreen Landscape Design
EmbedQuestion
Dolores Park Garden
30 Saves | 0 Questions
Designed by Growsgreen Landscape Design: growsgreen.com. This garden was formerly a driveway and storage for an unused car. It was transformed by creating many places to go and be.
EmbedQuestion
Dolores Park Garden
31 Saves | 0 Questions
Designed by Growsgreen Landscape Design: growsgreen.com. This garden view shows how the space is dissected into other places to be. A lounge area is off to the left up the deck and an eating area is next to the fence. The large concrete pads act as impromptu hopskotch for the kids.
EmbedQuestion
Dolores Park Garden
69 Saves | 0 Questions
Designed by Growsgreen Landscape Design: growsgreen.com.
EmbedQuestion
Dolores Park Garden
48 Saves | 0 Questions
Designed by Growsgreen Landscape Design: growsgreen.com.
EmbedQuestion
Dolores Park Garden
17 Saves | 0 Questions
Designed by Growsgreen Landscape Design: growsgreen.com.
EmbedQuestion
Dolores Park Garden
1,628 Saves | 0 Questions
Designed by Growsgreen Landscape Design: growsgreen.com.
EmbedQuestion
Dolores Park Garden
98 Saves | 0 Questions
Designed by Growsgreen Landscape Design: growsgreen.com.
EmbedQuestion
Dolores Park Garden
83 Saves | 0 Questions
Designed by Growsgreen Landscape Design: growsgreen.com.
EmbedQuestion
Dolores Park Garden
417 Saves | 0 Questions
Designed by Growsgreen Landscape Design: growsgreen.com.
EmbedQuestion
Before Photo
Dolores Park Garden
38 Saves | 0 Questions
This is the before photo, you can see how the built in deck and concrete pavers make the space cozy and usable.
EmbedQuestion