Haven't decided on a title yet, so calling it circles. Wanted to do something with beads and things. I found these big ugly poly earrings in the thrift store that I am using on this. I am going to redo them with some color pigments. This is 20x20". As you can see, I can be messy when I draw and try out my colored pencils. Going to mainly use red, bright green, and blues in this. I think I am getting Spring fever wanting to have colorful things.
{{!gwi}}
cacbeary
cindiloo
Related Professionals
Carbondale Tile and Stone Contractors · Richmond Tile and Stone Contractors · Gulfport Tile and Stone Contractors · Eau Claire Tile and Stone Contractors · Fayetteville Furniture & Accessories · Philadelphia Furniture & Accessories · Fredericksburg Furniture & Accessories · Newport News Furniture & Accessories · Ottumwa Furniture & Accessories · Bismarck Furniture & Accessories · Provo Furniture & Accessories · Everett Furniture & Accessories · York Interior Designers & Decorators · Platteville Interior Designers & Decorators · Orange County Interior Designers & Decoratorstexaswild
chickeemama
bianchi3
crackpotannie
stjohnsgypsy
siriusmosaicsOriginal Author
stjohnsgypsy
Calamity_J
crackpotannie
squirrellycanadian
crackpotannie