SHOP BY DEPARTMENT
Large trendy light wood floor hallway photo in Boston with white walls
SV Design
SV Design
Average rating: 4.8 out of 5 stars(19)View Profile

Last House on the Left

Contemporary Hall, Boston

Having been neglected for nearly 50 years, this home was rescued by new owners who sought to restore the home to its original grandeur. Prominently located on the rocky shoreline, its presence welcomes all who enter into Marblehead from the Boston area. The exterior respects tradition; the interior combines tradition with a sparse respect for proportion, scale and unadorned beauty of space and light. This project was featured in Design New England Magazine. http://bit.ly/SVResurrection Photo Credit: Eric Roth
Large trendy light wood floor hallway photo in Boston with white walls - Houzz
Questions About This Photo (7)
Other Photos in Last House on the Left

Questions About This Photo (7)

lincolnhouselincolnhouse wrote:December 20, 2012
What Houzz contributors are saying
Simon Farrell-Green added this to These Rooms Put the Allure of Books Front and CenterApril 27, 2016

The shelves here run floor to ceiling on both levels, which gives the spaces an appealing density. A custom-built...

What Houzzers are commenting on
Willoughby Design, LLC added this to Greene Residence precedentsJuly 1, 2021

Love the layout of this library and having a second story if feasible. Perhaps the balcony covering 2-3 walls instead...